de Pen is Bij… Maggi Kovindan

In deze rubriek leveren wij de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Maggi Kovindan. Ik ben 36 jaar oud. Geboren en getogen in Sri Lanka. Ik woon sinds 1997 in Nederland. Sinds 2007 woon ik in ’t Zand op de Leeuwenhorst.  Ik ben getrouwd met Priya en Priya woont sinds 2013 in t Zand.

Ik werk al sinds 2009 bij de Koninklijke Marine als beroeps militair. Ik heb verschillende missies
gedaan. Sinds vorige jaar ben ik recruiter geworden van de Defensie. Ik heb ontzettend naar me zin bij de Koninklijke Marine. “

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ik woon sinds 2007 in ’t Zand op de Leeuwenhorst

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Ik vind ’t Zand een leuke levendig dorp dat van alle gemakken is voorzien. Ik vind de sfeer en de uitstraling van het dorp super gezellig, daarnaast wij hebben alle voorzieningen in het dorp. Ik woon in het centrum van ’t Zand. Alles is op loopafstand te vinden.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Mooiste plek in ’t Zand dat is mijn voortuin.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Ik ben sinds 2012 getrouwd met Priya. Dit is wel mooiste herinnering.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Als het mooi weer is ga ik voor in de tuin zitten met de buren. Ik heb sinds kort een motor gekocht waar ik ontzettend blij mee ben.  Als het mooi weer is ga ik er mee toeren. Soms gaat niets boven strandwandelingen.

 

Wat mist ’t Zand?

Volgens mij hebben wij alles wat we nodig hebben. Meer gezelligheid is altijd wel gewenst.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Voor spoed gevallen mogen jullie mij wakker maken.

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik aan dat fijne dorp vol sfeer. Leuke mensen, vriendelijke mensen. Ik denk vaak aan de Jonge Prins en snackbar waar ik regelmatig langs kom.

 

Mijn antwoord op de vraag van Daisy Kemper;
Buurman! Jij woont al langer in ’t Zand als ik! Hoe ben jij hier eigenlijk terecht gekomen? 

Ik heb hier voor in Schagen gewoond. Ik zag op Funda de Leeuwenhorst 11 te koop staan en na 1 keer bezichtigen heb ik het gelijk gekocht. Ik heb geen moment getwijfeld. Ik moet wel zeggen, ik woon hier prima. Ik vind wel jammer dat je weggaat Daisy!

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Naar mijn buurvrouw Lesley Werrens

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen:  

Lesley wanneer ga je een motor kopen? En wat voor een motor ga je kopen?

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info