De Pen is Bij…Sandra Okkerse

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Sandra Okkerse, geboren in Den Helder, opgegroeid samen met Maaike en Paul in Breezand, waar onze ouders nog steeds wonen aan de Zandvaart. 24 jaar later één dorp opgeschoven, Anna Paulowna. Tot dat er na 2 jaar een Zandtemer om de hoek kwam en schoof ik weer een dorpje op. Nu 6 jaar later woon ik er nog steeds, met veel plezier samen met Bart en onze zoon Lenn van 4. Na maanden van spanning is eindelijk vorige week onze eigen Sport2000 Bart Langedijk geopend. En ben ik nu samen met Bart trotse eigenaar van deze winkel, naast mijn werk als hairstyliste.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

6 jaar

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Eigenlijk best veel! Vrienden op loopafstand. Een fijne buurt. Sporten zoveel je kan bedenken. Een bibliotheek. Elke dag kun je boodschappen doen. Lekke band, geen probleem. Vergeten kadootje, ook geen probleem. Een rondje dorp lopen, heerlijk en als je even doorloopt ben je zo op ’t strand! Wat wil een mens nog meer?

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Onze woning, ons plekje! In de tijd dat we er wonen hebben we flink geklust. Nog niet klaar, vol ideeën, maar wat is het fijn om om je heen te kijken vol trots…dit is van ons, ons mooiste plekje! Een speeltuin achter het huis, fijne buren, heerlijk!

 

Wat is je mooiste herinnering?

Veel mooie herinneringen, deze samen zorgen er voor dat ik nu zo in het leven sta en vol trots terug kan kijken op al deze mooie momenten.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Van een heleboel dingen kan ik genieten! Heerlijk sporten in de buitenlucht, rommelen in huis, samen met Bart en Lenn in huis of lekker naar buiten, op visite bij vrienden, een avondje banken, familie om me heen, vakantie.

 

Wat mist ’t Zand?

Ik mis niks, er is meer dan genoeg.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Hahaha…met liefde voor iedereen in nood! Snel wordt ik niet wakker, maar als je het voor elkaar krijgt dan sta ik er!

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Heb ik het toch getroffen hier in het dorp, leuke kerel, pracht van een zoon, wonen op een pracht plek, heel fijn om zo opgenomen te worden in een vriendenkoppel wat elkaar al jaren kent uit het dorp. Als ik aan ’t Zand denk, dan…. voel ik me Thuis…

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Sharon Schilder, erg fijn goede buren….. ben benieuwd buuf…

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info