De Pen is Bij…Nick Bakker

In deze rubriek leveren wij de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

Nick Bakker, jongste zoon van Rein Bakker en Carin van der Linden.


Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Vanaf mijn geboorte, 32 jaar.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Bijna al mijn vrienden wonen er, de mensen kennen mekaar en het is lekker rustig.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

De mooiste plek is zonder twijfel de vlotbrug en het kanaal. Eigenlijk vind ik dat ook het enigste mooie in ’t Zand.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Schiet me niet echt iets te binnen. Als ik langs de vijver loop dan geeft dat wel mooie herinneringen vanuit me jeugd. Daar bracht ik veel tijd door met vrienden tijdens het vissen. Metallica concerten en elke prijs die Chelsea wint zijn uiteraard mooie herinneringen.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Heel veel dingen. Gitaar spelen, muziek luisteren. Ben groot fan van Metallica. Snooker vind ik hele mooie sport om te kijken, met name dan Ronnie O’Sullivan. Voor mij de beste sporter die er is, al meer dan 25 jaar aan de top. Op dit moment zijn de NBA finales aan de gang in Amerika. Mis ik ook geen wedstrijd van. En mijn club Chelsea uit Londen. Als ze winnen is mijn weekend goed, maar als ze verliezen ben ik zwaar geïrriteerd.

 

Wat mist ’t Zand?

Arda Kaynak! Arda is al jaren geleden verhuisd naar Alkmaar en als ik iemand mis, is hij het wel. We waren altijd aan het vissen en sinds hij verhuisd is, vis ik haast niet meer. En buiten dat was hij altijd goed voor een sterk verhaal!

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Je mag me best wakker maken maar als je vervolgens wel je mond houd. Ik woon sinds een jaar op mijn eigen en vind het heerlijk om geen goedemorgen te zeggen. Hekel aan mensen die direct communiceren met mij…

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik aan thuis en een mooi dorp.

 

Mijn antwoord op de vraag van Ruud Sneekes;

Nick, je bent al jarenlang fan van je club Chelsea. Denk je dat je me ooit nog meeneemt naar een wedstrijd van ‘The Blues’?

Ik neem je uiteraard een keer mee, zeer snel ook. Net zoals we dit jaar veel gaan vissen op karper. Mijn woord staat, dat weet je.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Bo Schilder, al jaren een goeie vriend van me. Biertje en een spelletje zijn altijd gezellig met hem, moet ie niet verliezen trouwens…

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen: 

Bo, ik zou graag later weer terug langs het kanaal willen wonen, heb jij die wens ook?

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info