de Pen is Bij…Rob Deutekom

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

Rob Deutekom, sinds 2005 getrouwd met Ellen en vader van Nick van 14 en Sanne van 11 jaar oud.

Ik werk nu ruim 22 jaar bij Oostwouder tank-en silobouw b.v. ook in ’t Zand, als meewerkend voorman. “

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Mijn hele leven, inmiddels 43 jaar alweer. 
Ik ben geboren in het ziekenhuis in Den Helder, in een bloedhete zomer, op 25 juni 1976,  als eerste kind van Tom en Gré Deutekom.

Wij woonden de eerste vier jaar van mijn leven in de Pater De Witstraat op nummer 16 en in 1980 zijn we verhuisd naar dMauritsstraat nummer 1, waar mijn (kleine) zusje Marian op 16 december 1980 geboren is en waar mijn ouders nog steeds tot volle tevredenheid wonen. 

In het jaar 2000 ben ik samen gaan wonen met Ellen Bleeker aan de Wilhelminastraat nummer 53 en sinds 2010 wonen we heerlijk aan De Tureluur nummer 22.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

De gezelligheid, de gemoedelijkheid, de rust (en af toe de reuring), maar ook de saamhorigheid en het actieve verenigingsleven van dit dorp, waardoor je met elkaar veel dingen voor elkaar kan krijgen.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Eén van De mooiste plekjes van ons dorp is toch wel ons vlondertje achter in onze tuin, waar wezo gauw als het en beetje mooi weer iserg lekker kunnen zitten. 

Maar als ik een rondje loop met onze hond Max zie ik ook elke keer weer dat we in schitterend dorp wonen !

 

Wat is je mooiste herinnering?

Natuurlijk dgeboorte van onze kinderen, maar als goeie tweede plek noem ik onze trouwdag met een fantastisch feest bij mijn schoonouders in de schuur in Heerhugowaard De Noord.

Hele goeie herinneringen heb ik ook aan het 275 jarig bestaan van het dorp, waar ik in het feestcomité zat met een stel fantastische mensen.  We hebben een fantastisch jaar gehad met als hoogtepunt een prachtige feestweek waarin eigenlijk alles gelukt is, natuurlijk mede dankzij de mensen in ons dorpzonder wie we dat nooit voor mekaar hadden kunnen krijgen!

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Van een heleboel eigenlijk, lekker op onze vlonder zitten met een potje bier en wat vriendenvan de kinderen, maar ook bijvoorbeeld lekker naar het strand gaan, of een terrasje pakken en lekker wat eten, van gezelligheid, van leuke feestjes, van goede muziekeen potje tennissen, spelletjes doen, biljartenlekker met de caravan weg, ga zo maar door……

Wat mist ’t Zand?

Ik zou zo even niks kunnen bedenken…. 

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Liever eigenlijk nietwant s’nachts moet je lekker slapen!  Maar als de nood aan de man is, ben ik altijd bereid om te helpen. 

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Een fantastisch dorp waar ik me heel erg thuis voel ! 

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Jeffrey Bleijendaal, met wie ik onder andere in het feestcomité 275 gezeten heb en inmiddels zitten we samen in het bestuur van de Stichting stimulering dorpsactiviteiten.

Ik wil hem de pen geven, omdat ik wel benieuwd ben wat hij hier te zeggen heeft.

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen: 

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap ? 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info