De Pen is bij… Romy van der Hulst

In deze rubriek leveren we om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Romy van der Hulst.

 

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Sinds mijn geboorte, al 28 jaar.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Dat alles dichtbij en op loop- en fietsafstand is. We hebben toch nog best veel in het dorp en je bent overal zo.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Ik kan niet één specifieke plek noemen, maar het is heel mooi om ‘s avonds via het knepperspad terug naar het dorp te lopen, het zonnetje wat dan onder gaat en het dorp op een afstand te aanschouwen.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Toch wel de vakanties en mooie reizen die we hebben gemaakt. Afgelopen september een hele mooie Middellandse Zee cruise gemaakt. Iets wat al lang op het verlanglijstje stond. Maar ook de trip naar Barcelona met ons gezin vond ik supergaaf om te doen, zo ontzettend van genoten. Uiteindelijk zijn de momenten die je met je dierbaren meemaakt het meest bijzonder.

 

Waar kun je o.a. van genieten?

Leuke dingen doen met familie en vrienden. De tenniscompetitie, dit jaar hebben we het kampioenschap weer binnen gehaald. Blijft toch leuk om mee te maken! Even uitwaaien op het strand of in het bos. Zondagmiddag bij Geel Zwart kijken en daarna een borreltje drinken. Zingen met koor Promise en na een concert mooie complimenten mogen ontvangen. Wandelen tijdens evenementen van Le Champion of gewoon een rondje ’t Zand.

 

Wat mist ’t Zand?

Persoonlijk vind ik het soms wel lastig dat er geen los pinapparaat meer is. Ik moet er goed om denken te pinnen binnen de openingstijden van de Spar. Al is het heel fijn dat die mogelijkheid er nog wel is.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Als er een noodsituatie is, kun je me altijd bellen. Of voor een ritje naar Schiphol om mensen weg te brengen die gaan genieten van hun vakantie.

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik aan een warm gevoel. Dan denk ik aan heerlijk wonen, sinds kort ook werken op ’t dorp, sport en leuke evenementen!

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Noortje Slot. Ze komt oorspronkelijk uit Wieringerwaard en woont al weer heel wat jaren in ’t Zand. Daarnaast is zij heel actief voor onze handbalvereniging.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info