De Pen is Bij…Sharon Schilder

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Sharon Schilder. Dochter van Wichard en Ria Schilder en zus van Bodien en Hester. Ik ben geboren op 6 oktober 1989 aan de W’t Hartstraat in ’t Zand, waar ik een fijne jeugd heb gehad. Ik woon samen met Stef Sneekes en samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Fenn. In het dagelijkse leven sta ik voor de klas in Den Helder.”

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Mijn leven lang. De eerste 22 jaar van mijn leven heb ik aan de W’t Hartstraat gewoond en vervolgens vier jaar samen met Stef aan de Tureluur, met ontzettend veel plezier. In oktober ’16 zijn wij teruggekeerd aan de W’t Hartstraat naar het huis waar ik daarvoor altijd gewoond heb. Ook weer een heel fijn plekje!

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

’t Zand is een fijn dorp waar iedereen voor elkaar klaar staat. Het is een mooi dorp met een rijk verenigingsleven, waar vele mensen een handje bij helpen. Er staat altijd wel weer iemand paraat om de handen uit de mouwen te steken.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Wonend in een fijne buurt, lekker in het zonnetje in de achtertuin.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Ik heb vele mooie herinneringen waar ik niet uit zou kunnen kiezen. Bijvoorbeeld het moment dat Fenn geboren is, maar ook zeker de verrassingsreis naar m’n zusje in Suriname. Dit zijn herinneringen waar ik nog vaak aan terugdenk.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Genieten kan ik van heel veel (kleine) dingen. Mooie vakanties, gezellige momenten met vrienden en familie, een rondje hardlopen of fietsen, dagje strand.

 

Wat mist ’t Zand?

Ik zou zo even niets kunnen bedenken. Mocht het iets missen, dan wordt er vaak snel weer een oplossing voor bedacht.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Voor alles en iedereen die hulp nodig heeft. Voor de rest mag je mij lekker laten slapen.

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik aan een mooi dorp waar ik me thuis voel en waar wij hopelijk nog vele jaren met plezier zullen wonen.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Mijn oom Hans Schilder. Hij is sinds oktober dit jaar na 24 jaar opnieuw een Zandtemmer geworden. Zij zijn gaan wonen op een fantastisch plekje aan de Korte Bosweg waar ze hopelijk nog heel lang van gaan genieten!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info