De Pen is bij… Wilco van der Hulst

In deze rubriek leveren wij de pen om de twee weken af bij een Zandtemer. De pen is deze keer bij… Wilco van der Hulst.

 

“Ik ben 35 lentes jong en in het dagelijks leven bloembollenweker. Zoon van Cor en Annet en broer van Marleen, Robert en Arjan. Ik woon samen met Nienke Beerepoot, de parel van de noordkop. Toen ik in groep 6 zat ben ik vanuit Anna Paulowna naar ´t Zand verhuisd. Na de Sint Jozefschool ben ik naar het B.A.C. in Schagen gegaan, waar ik de HAVO heb afgerond. Vervolgens ben ik agrarische bedrijfskunde gaan studeren in Den Bosch. Ik heb daar vier jaar met veel plezier gewoond. Vanaf m´n 21e ben ik werkzaam bij het ouderlijk bedrijf. Dit heb ik in 2011 kunnen overnemen van mijn ouders. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met Nienke, bloembollen, wielrennen en adoreer ik oldtimers. Helaas ben ik door mijn vrienden ook in aanraking gekomen met bier drinken, wat ik ook wel een vermakelijke bezigheid vind.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Sinds groep 6, dus sinds mijn 10e.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Gemoedelijke mensen en een mooie leefomgeving.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

De Korte Bosweg.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Tijdens onze vakantie in februari dit jaar, heb ik in Zuid Afrika een bungeejump gemaakt van de Bloukrans brug. Dit was een mooie ervaring. Daarnaast heb ik  mooie herinneringen aan mijn onbezorgde jeugd, ik dacht toen dat ik het heel druk had, achteraf bekeken is enige nuancering hiervan wel op z’n plaats.

 

Waar kun je o.a. van genieten?

Vrije tijd, vakanties, dikke bollen, enthousiaste medewerkers, M&M’s, de X1, kermis, chevrolet corvette C1 uit 1958, iets aan de hand halen en het laten slagen.

 

Wat mist ’t Zand?

Ik vind zelf dat ’t Zand niet zoveel mist, alleen grijp ik soms mis als ik wil pinnen in het weekend of ’s avonds.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Ik slaap niet veel dus als ik slaap word ik liever niet gestoord. Als ik dan toch moet kiezen zou ik wel een keer wakker willen worden gemaakt door Ilse de Lange.

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik ‘oost west thuis best’. Ik heb geen moeite met reizen, maar ik ben graag thuis.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Anita de Ruijter- Smit. Omdat wij ons geen betere buurvrouw kunnen wensen. Daarnaast is zij bere gezellig en een hardwerkende lieve moeder.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info