De Zandstee viert 50-jarig jubileum met gouden feestweek

Dinsdag 20 september 2022 viert woonzorglocatie De Zandstee het 50-jarig bestaan. Met dit gouden jubileum pakt de locatie van Woonzorggroep Samen flink uit: met een feestweek volop leuke activiteiten voor bewoners, hun (klein)kinderen, medewerkers, vrijwilligers én inwoners van ’t Zand. De feestweek opent dinsdag 20 september en eindigt zaterdag 24 september met een prachtig feest voor de bewoners van de Zandstee, met optreden van een bekende mystery guest.

Verleden, heden en toekomst ouderenzorg

Jim Landman, teamleider Zorg van De Zandstee vertelt: ’’Met de feestweek blikken we niet alleen terug op de gouden momenten in de 50 jaar ouderenzorg in De Zandstee. We belichten óók de toekomst. Het verleden laten we herleven met onder meer oudhollandse spelletjes, een West-Friese markt en Museum De Zandstee met foto’s vanaf de jaren 70 tot heden. De toekomst van de ouderenzorg laten we zien door de kamer van toekomst te openen met de nieuwste zorgtechnologieën en eHealth toepassingen. Alles omgeven door leuke activiteiten voor zowel bewoners, hun naasten, vrijwilligers en inwoners van ’t Zand. ’’

 

Programma feestweek

De feestweek duurt van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 september, met elke dag een ander thema. Sommige activiteiten zijn op uitnodiging, om een goede balans te bewaken tussen de festiviteiten en de nodige rust voor de bewoners. 

  • Dinsdag 20 september: Officiële opening, met opening Museum De Zandstee, spelletjes en meer.
  • Woensdag 21 september: Thema heden en toekomst, met mini markt, quiz en rondleiding.
  • Donderdag 22 september: De Zandstee verbindt ons allemaal, netwerkbijeenkomst partners
  • Vrijdag 23 september: Feest voor vrijwilligers en medewerkers
  • Zaterdag 24 september: Feest bewoners met een mystery guest. 

Inwoners van harte welkom!
Bent u inwoner van ’t Zand? Kom gerust langs. Bijvoorbeeld op woensdag 21 september met de minimarkt van De Zandstee van 10.00 tot 11.30 uur. Bekijk het hele programma op https://www.woonzorggroepsamen.nl/programma-feestweek-de-zandstee-50-jaar/

 

Op zoek naar vrijwilligerswerk?
Woonzorggroep Samen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Interesse? Van maandag tot en met vrijdag kunt u gewoon binnenlopen (binnen kantoortijden) en u vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in De Zandstee!