Digitale bevrijdingsloterij Samen Vrienden

Beste Zandtemers,
Zoals al eerder gemeld, organiseert de goede doelen stichting “Samen Vrienden” voor het eerst een digitale Bevrijdingsloterij.

Opbrengst komt ten goede aan verbeteren van het welzijn van de bewoners in de 22 zorgcentra van Woonzorggroep Samen. Zo hebben we in de afgelopen jaren meebetaald aan duofietsen voor in o.a. De Zandstee, De Bron, Lelypark, Vredehof en Sint Jozefpark. Maar ook is er een complete tuinset aangeschaft voor de bewoners van Huys ten Oghe in Callantsoog, zijn er in het verleden in vele huizen zogenaamde internetcafé opgezet; is er bijgedragen aan meerdere zogenaamde beleeftelevisies, o.a. in Maria Mater. Is er bijgedragen aan renovatie van de tuinen bij de verpleegafdelingen, etc. etc.

Grootste blikvangers en onkostenposten zijn echter de 2 rolstoel-bussen die met ingang van deze week weer mogen rijden. Het 1e uitje, een rondrit langs de bollenvelden stond al weer gepland.

Kortom de opbrengst van de digitale Bevrijdingsloterij komt te goede aan al onze senioren in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Daarom is meedoen aan deze loterij ook een goede zaak. Voor de prijs van 5 euro koopt u een lot en hebben we en keur aan prijzen beschikbaar, die dagelijks nog langer wordt. Met dank aan de vele sponsoren.
Help ons, om deze loterij tot een succes te maken.

U kunt dat doen door:
• Mail naar organisatie@samenvrienden.nl of app naar 06-51777836 (Co Wiskerke). Vermeld in beide gevallen: uw naam en aantal loten dat u wilt kopen.
• Maak geld over naar rekening NL37RABO0102485321 tnv Samen Vrienden en vermeld uw emailadres; Na betaling sturen wij u uw lotnummer(s) toe.
Kijk op onze site, www.samenvrienden.nl en facebook pagina.

 

De trekking zal op Bevrijdingsdag 5 mei 2021 plaatsvinden door Hans Groenendijk onder supervisie van notaris Natascha Stouthart-Hilber.

De trekking is vanaf 19:30 uur live te volgen via facebook, dus wordt vriend van ons.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info