DJ Jean en Erick E op Zandstock Festival 2016

Net zoals voorgaande jaren kan er natuurlijk ook dit jaar het gehele Zandstock-weekend gedanst worden. Verschillende dj’s gaan er voor zorgen dat je niet hoeft stil te staan in de dancetent op het Zandstock Festival 2016. Op zaterdag 13 augustus geven we het podium aan de mannen van Le Freak Show. Een energiek dj-team die garant staan voor een feestje.

Op zondag 14 augustus gaat het de hele dag los met een complete line-up van bekende dj’s. Zo kun je aan het begin van de dag uit je dak op de klanken van dj’s Jaap Ligthart en Jullian Wesseling. Wesseling is een house en electro-dj uit Dirkshorn. Hij heeft in de regio al aardig wat bekendheid opgebouwd. Deephouse-dj Jaap Ligthart is ook een graag geziene gast op feestjes in de regio. Ook draaide hij nog op Koningsnacht in Amsterdam.

Een andere grote naam die we dit jaar weer terug halen naar Zandstock Festival is niemand minder dan DJ Jean. Deze man behoeft weinig uitleg meer. Werd in de jaren ‘90 wereldberoemd met hits als The Launch en Let Yourself Go. Hij trad wereldwijd op en keert dit jaar terug op Zandstock Festival. Ook iemand die in de jaren ‘90 groot werd in de Amsterdamse dj-scene is Erick E. En dit jaar staat hij op Zandstock Festival. De Amsterdamse dj zorgt er al jaren voor dat je niet stil kan blijven staan als hij draait.

De zondag wordt afgesloten met een bikkelharde set van hardstyle dj Bakero. Dat wordt knallen aan het eind van Zandstock Festival! MC Haits verzorgt de vocale begeleiding van het danceprogramma. Sennro, Rob Lee, Danny Gouda & Jari Schilder en Kill the Buzz maken de line-up van de dancetent compleet. Klik hier om kaarten te kopen!

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info