dokonieuws 22.05.2023

VAN DE VOORZITTER

Het waren drukke weken voor de jeugd: eerst werd er op twee dinsdagen hard gestreden om de titel jeugdkampioen, en vervolgens kwam de jeugd afgelopen zondag opdraven voor de uitwisseling met de jeugd van Ping Pong uit Alkmaar. In het stukje van Trudy  lees je er meer over. De clubkampioenschappen voor de senioren hebben we helaas moeten uitstellen, het bleek te lastig om een avond te plannen waarop de meeste spelende leden beschikbaar waren. We gaan nu op zoek naar een geschikte zondag in het najaar.

Binnenkort ontvangt je ook de LET met de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 juni. Het eerste uur van 19 tot 20 uur is speciaal bedoeld voor de jeugdleden en hun ouders, vanaf 20 uur zijn alle leden welkom. Tot die vrijdag kan er nog tweemaal op dinsdag getraind worden en komende vrijdag kunnen de senioren nog een avond vrijspelen.

 

Nico

 

CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGDLEDEN

Afgelopen twee dinsdagen werd het clubkampioenschap voor de jeugdleden gespeeld. Glenn en Lauren konden slechts één avond en hebben wel zoveel mogelijk partijtjes gespeeld maar kwamen niet in de einduitslag. Er werden hele mooie rally’s gespeeld, zeker als de tegenstanders aan elkaar gewaagd waren.  Uiteindelijk werd Jaze 11e, Fenn 10e, Joah 9e, Cheyenne 8e, Kevin 7e, Lenn 6e, Lau 5e, Pim 4e, Thomas 3e, Jochem 2e en ging Leet er met de 1e plaats en de wisselbeker vandoor. Ron en Sandra dankjewel voor de organisatie en de trainingen !

 

Trudy

 

UITWISSELING JEUGD PING PONG ALKMAAR

Zondag jl.  was de tweede uitwisseling met tafeltennisvereniging Ping Pong Alkmaar. Dit keer lekker thuis. Ping Pong bracht acht kinderen mee, omdat er wat ziekmeldingen waren. Doko was met twaalf spelers van de partij. Waar het in Alkmaar een beetje wennen en aftasten was, gingen de games vandaag als een raket. Zo snel dat we bedachten dat dubbelspelen ook een leuke uitdaging zou zijn. Iemand van Doko mocht iemand van Ping Pong als partner en ze mochten zelf kiezen. Echt leuk. Daarna werd de groep in tweeën gesplitst en werd er rondje om de tafel gespeeld met Mark van Ping Pong en Sandra van Doko als aangevers.  Uiteindelijk won een speler van Ping Pong.

 

Het was, mede dankzij hulp van Ton en Sandra, en de aanwezigheid van heel veel (groot)ouders en trainer Ron, een klein tafeltennisfeestje. Hopelijk volgend seizoen revanche 💪💪.

 

Trudy

 

Volgende week Doko-lottonieuws !

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info