Dorpsveiling 2019 een groot succes. ’t Zand en Omstreken bedankt.

De 14de veiling van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten is een groot succes geworden.
Samen met de deelnemers St. Jozef basisschool, tafeltennisvereniging DOKO en voetbal vereniging S.V. Geel-Zwart 30 werden zo’n 400 koopjes, verdeeld in 215 kavels, verkocht ten behoeve van de clubkas.

Het werd een groot succes dankzij de inspanningen van alles deelnemende verenigingen. Niet alleen vanwege het behaalde resultaat maar ook vanwege de knotsgezellige avond afgelopen zaterdag in de Jonge Prins.

Het behaalde bruto eindresultaat was maar liefst € 23.275,-.

Een prachtig resultaat. De vele mooie koopjes droegen daar aan bij maar ook de zeer geanimeerde zaal kopers, die af en toe tot het uiterste gingen om hun kavel te kopen waar de zinnen op gezet waren. Je moet er bij zijn geweest om het te geloven soms!

We bedanken de deelnemende verenigingen natuurlijk voor hun deelname. We bedanken alle mensen in de zaal voor betrokkenheid en solidariteit met de deelnemers.

We bedanken Jo van de VRO voor zijn technische hulp, café restaurant de Jonge Prins voor hun gastvrijheid, accountantskantoor Jongejan en Partners, MultIt Automatisering, en notaris Jeroen Meegdes van het Zijper notariskantoor.

Als laatste willen we alle schenkers bedanken voor hun inbreng in de veiling catalogus.

We zien elkaar hopelijk weer op de veiling in november 2021………

Foto Dirk Smit

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info