Dorpsveiling zaterdag 9 november 2019

Klokslag 20.00 uur zullen a.s. zaterdag de veilingmeesters de veilingkavel gaan starten met een eenmaaaaal……andermaaaaaaaaaal. Er moeten immers ruim 200 kavels aan de man of vrouw gebracht worden.

En er zitten hele mooie tussen hoor! Zeebenen? Of binnenwaterbenen? Dan kan u uw slag slaan met bijv. een tochtje rondom de Razende Bol met de catamarans van Stef en Sjors, voor twee personen (kavel 184) of een rondvaart door Amsterdam met de boot én kapitein Berto Schilder (kavel 199) of een rondje varen in Waarland met de familie Sikman (kavel 169) of een dagje varen voor zes personen op een hele oude Tjalk van de familie Goedhart (kavel 115), maar u kunt het ook bij een rondleiding op het water houden (kavel 118).

Zoekt u liever de lucht op? Maar liefst drie rondvluchten met een Boeing Stearmann (kavel 134) of Cessna (kavel 117 en 198) zijn in de aanbieding. Blijft u liever op de grond? Meerdere rond- en taxiritten zullen de revue passeren. Kan u dat meteen combineren met één van de heerlijke dinertjes die langskomen. Of een prijswinnende ‘heel ’t Zand bakt’ taart van Ellen of de feesttaart voor 30 personen van bakkerij Slijkerman! Daarna te trainen bij Multifit! Takken snipperen, bloembollen, creatieve uitingen middels schilderijen etc, VIP kaarten AZ én Geel-Zwart. Tsja, teveel om op te noemen eigenlijk, voor elk wat wils. Oja, vergeet de weekeindjes in een vakantiehuisje niet of de VIP kaarten van Zandstock, Bevrijdingsfestival en JP events. Dit is uw kans!!

Kom voor een gezellige avond naar de Jonge Prins op 9 november en steun de deelnemende verenigingen. Let op: ook mooie geldprijzen te winnen bij aankoop van een van de eerste 50 kavels. De reglementen staan in de catalogus.

Deelnemers van de veilingeditie 2019:
Sint Jozef basisschool – tafeltennisvereniging DOKO – voetbalvereniging S.V. Geel-Zwart 30.

Dorpsveiling
zaterdag 9 november 2019
aanvang 20.00 uur in “de Jonge Prins”

Deuren open om 19:30

  

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info