Dringend chauffeurs en telefonisten gezocht

De 60+ bus en Graag Gedaan Schagen en Harenkarspel zijn op zoek naar vrijwilligers. Bent u op zoek naar inspirerend, gezellig en nuttig vrijwilligerswerk en bent u een dag of dagdeel in de week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar u!

Chauffeurs voor de 60+ bus
De 60+ bus Schagen zoekt chauffeurs voor een dag of dagdeel in de week. U rijdt ongeveer één dienst per week op de bus:

Een ochtenddienst is van 09.00 tot 12.30 uur.
Een middagdienst is van 12.30 tot 22.00 uur.
Een weekenddienst is van 09.00 tot 18.00 uur.
U haalt de dag voorafgaand aan de dienst de rittenstaat op bij de telefonist. U haalt de bus uit de garage en/of zet hem daarin terug. U rekent af met de passagiers en draagt het geld maandelijks af bij de penningmeester.

Telefonist
Daarnaast zoeken wij een telefonist (M/V) U draait ongeveer twee telefoondiensten per maand (maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur) in ons kantoor in zorgcentrum De Bron. Daarnaast bereidt u een half uur voor aanvang van de dienst de rittenstaten voor.

Heeft u belangstelling of kent u iemand ? Neem dan voor meer informatie contact op met de secretaris: secretariswg60plusbus@gmail.com of bel (0224) 218 084

Vrijwilligers voor Graag Gedaan
Graag Gedaan Schagen zoekt vrijwilligers die kunnen helpen met vervoer per auto binnen en buiten Schagen, begeleiding naar ziekenhuizen, polikliniek, fysiotherapeut etc.
Ook zijn er vrijwilligers welkom die bereid zijn boodschappen te doen, of die lichte werkzaamheden in de tuin, of kleine klusjes in en om huis kunnen verrichten.

Mocht u tijd en interesse hebben dan kunt u op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 10.00 uur contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0224-296366.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info