Droom komt voor DJ Jaap Ligthart in vervulling

De meeste dromen zijn bedrog. Gelukkig geldt dit niet altijd. Voor DJ Jaap Ligthart komt een droom in vervulling. Hij draait zaterdag 8 maart voor Hernan Cattaneo en of dit nog niet genoeg is mag hij dit ook nog eens doen in de bekende Panama in Amsterdam.

Hier blijft het niet bij… This Is Progressive – waar de Zandtemer dj onderdeel van uit maakt – isposter-hernan-a3 gevraagd de tweede zaal te hosten op 8 maart in Panama. Inmiddels is de wereld de muziek van Jaap Ligthart aardig aan het leren kennen. Bijvoorbeeld door gastoptredens in verschillende uitzendingen op Radio 538. We noemen guestmixes in Dennis Ruyers Dance Department (maart en juni 2011, maart 2012 en in juli 2012 was hij live te gast voor een interview en dj-set). We noemen een guestmix in Club Life, het radioprogramma van DJ Tiësto, Club (juli 2010).

Hernan Cattaneo
Voor sommige dj’s is muziek meer dan alleen hun passie of beroep: het is de reden voor hun bestaan, het ‘ding’ waar hun wereld om draait. Hernan Cattaneo is van dat speciale ras. De legendarische Zuid-Amerikaanse dj heeft over drie decennia zijn leven geleefd door de muziek die hem inspireert en inspireerde duizenden elektronische muziekliefhebbers over de hele wereld.

Klik hier voor meer info over het evenement in Panama. Een ticket kost vijftien euro en zijn hier te bestellen. Lees hier alles over Jaap Ligthart.

fbheader-hernan

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info