E.M.M. op dreef in ‘The Rose Garden’

Het toneelstuk ‘The Rose Garden’ werd afgelopen zaterdag met verve ten tonele gebracht door toneelvereniging E.M.M.. De vele bezoekers die aanwezig waren bij de première in de zaal van de Jonge Prins genoten van de mooie en hilarische scènes. De spelers en regisseur Henry van Klaveren zijn er in geslaagd om een heerlijk komisch toneelstuk op te voeren.

Ook benieuwd naar het stuk? De voorstelling is nog te zien op zaterdag 19 en zondag 20 april om 20.00 uur. Na afloop is er een gezellig bal na met medewerking van Jo van de VRO. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Dignum, Keinsmerweg 14 ’t Zand of zijn telefonisch te bestellen via 0224-591869.

Het stuk in het kort

Op het moment dat Madame Rose, de eigenaresse van het luxe bordeel, er het hoofd bij neerlegt, nemen de meisjes Ursula, Nina en Nathalie het besluit om het voorval te camoufleren en zelf ‘The Rose Garden’ te runnen. Hierbij krijgen de meisjes hulp van een toevallige klant, Jacques, maar het blijkt dat hij hoe langer hij er bij betrokken is, hoe meer invloed hij uitoefent binnen het bordeel. Alleen Lowieke, een vaste klant, blijft bijzonder rustig onder deze situatie… Misschien zelfs wel iets te rustig… En de notaris weet hij wel wat er speelt? Ook is er dan nog Rita, de vrouw van Jacques, laat zij dit allemaal maar op het beloop? In dit stuk kunt u eens een kijkje nemen aan de andere kant van een luxe bordeel, waar niet alles helemaal volgens plan verloopt.

 

Fotograaf André Sonderman was aanwezig tijdens de generale repetitie en maakte de volgende foto’s (klik op een foto voor vergroting).

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info