E.M.M. speelt de komische thriller The Rose Garden

Toneelvereniging E.M.M. uit ’t Zand is er ook dit jaar weer klaar voor. Zij hebben afgelopen maanden weer hard gewerkt om drie voorstellingen voor u te kunnen spelen. Dit jaar speelt E.M.M. de komische thriller ‘The Rose Garden’ van Anton Klee, onder leiding van Henry van Klaveren.

Het stuk in het kort
Op het moment dat Madame Rose, de eigenaresse van het luxe bordeel, er het hoofd bij neerlegt, nemen de meisjes Ursula, Nina en Nathalie het besluit om het voorval te camoufleren en zelf “The Rose Garden” te runnen.
Hierbij krijgen de meisjes hulp van een toevallige klant, Jacques, maar het blijkt dat hij hoe langer hij er bij betrokken is, hoe meer invloed hij uitoefent binnen het bordeel. Alleen Lowieke, een vaste klant, blijft bijzonder rustig onder deze situatie… Misschien zelfs wel iets te rustig…
En de notaris weet hij wel wat er speelt?
Ook is er dan nog Rita, de vrouw van Jacques, laat zij dit allemaal maar op het beloop?
In dit stuk kunt u eens een kijkje nemen aan de andere kant van een luxe bordeel, waar niet alles helemaal volgens plan verloopt.

Speeldata
Vanwege Koningsdag zullen de speeldata van E.M.M. van haar traditie afwijken. Noteer daarom allemaal goed: De première vindt plaats op zaterdag 12 april, de andere voorstellingen vinden plaats op zaterdag 19 en zondag 20 april 2014. Alle opvoeringen vangen aan om 20:00 uur.
Wel volgens traditie vinden de voorstellingen plaats in De Jonge Prins. Na afloop is er een gezellig bal na met medewerking van Jo van de VRO.
Kaarten zijn vanaf 29 maart verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Dignum, Keinsmerweg 14 ’t Zand of zijn telefonisch te bestellen via 0224-591869.
Voor meer informatie over het stuk kunt u zich wenden tot Dennis Lemmers (06-41737597).

E.M.M. persfoto

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info