E.M.M. speelt ‘De Muizenval’ van Agatha Christie

De Muizenval is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld en is op 13, 20 en 21 april 2019 in ‘t Zand op de planken te zien onder regie van Marius Prein.

De muizenval speelt zich af in hotel/pension Monkswell Manor in de jaren ’50 van de vorige eeuw. In ‘De muizenval’ is een aantal gasten door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt. De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een tweede slachtoffer valt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en ook dat ze in de gelegenheid waren om deze te plegen.

Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet… Een avondje mooi toneel en naar de afloop kan je alleen maar gissen. Het is het best bewaarde geheim in de toneelwereld.

Traditiegetrouw vragen wij dan ook het publiek niemand te vertellen over het geheim van de muizenval.

Kaarten kosten €10,- en zijn te verkrijgen bij ‘Florina Bloemsierkunst’ Keinsmerweg 30 in ’t Zand of via 0224-591869.

Aanvang 20.00 uur, de Jonge Prins, ’t Zand.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info