Een warm lichtje in een donkere tijd

Evenals voorgaande jaren willen wij in de week voor Kerstmis mensen verrassen met even wat positieve aandacht. U kent in uw omgeving vast wel mensen, die bijzonder zijn getroffen door de coronacrisis. Of die hun handen vol hebben om telkens weer de eindjes aan elkaar te knopen. Of die afgelopen jaar gewoon veel pech hebben gehad. Kortom: mensen die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken.

Voor deze mensen wil de Caritas van de parochies Anna Paulowna, Breezand en ’t Zand iets doen. Mensen die het financieel moeilijk hebben, willen we in de dure decembermaand door middel van een goed gevulde boodschappentas even wat extra’s geven. Andere mensen kunnen we even aandacht geven met een mooie bos bloemen.

Ervaring leert, dat de mensen, die hiervoor in aanmerking komen, zich niet zelf melden. Daarom vragen wij uw hulp. In onze dorpsgemeenschappen zetten veel mensen zich actief in voor de medemens. Daarbij komen zij soms best wel schrijnende situaties tegen.

Wij vragen u de namen van mensen, die een boodschappentas verdienen, aan ons door te geven. Dit kan door middel van onderstaand strookje, dat u kunt inleveren in een gesloten enveloppe bij de pastorie van één van de parochies t.a.v. de Caritas.
Ook kunt u een melding doen bij één van de leden van Caritaswerkgroep. Daar kunt u ook terecht als u meer informatie wilt.

Wij danken u bij voorbaat voor uw meedenken.

Caritas Anna Paulowna 
p.a. Nieuweweg 15
1761 EC Anna Paulowna

Silvia Schilder
Ron Slippens
Alice de Vries
tel. 0223-534854

Caritas Breezand
p.a. Wijd. Spaansweg 58,
1764 GL Breezand

Marleen Duineveld
tel. 0223-523484

Caritas ’t Zand
p.a. Keinsmerweg 3,
1756 AE ‘t Zand
Breggit Smit
Loes de Wit
Theo Volkers
tel. 0224-591383

Ook kunt u een melding met onderstaande gegevens doen naar caritas.trinitas@gmail.com

Uw aanmelding wordt uiteraard in alle vertrouwelijkheid behandeld.

Klik op onderstaande afbeelding om het antwoordstrookje als plaatje op te slaan en vervolgens uit te kunnen printen;

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info