Een warm lichtje in een donkere tijd

Evenals voorgaande jaren willen wij in de week voor Kerstmis enkele mensen in ons dorp verrassen met even wat positieve aandacht.

U kent in uw omgeving vast wel mensen, die bijzonder zijn getroffen door de verschillende crisissen die ons land momenteel teisteren, die hun handen vol hebben om telkens weer de eindjes aan elkaar te knopen of die afgelopen jaar gewoon veel pech hebben gehad. Kortom: mensen die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken.

Voor deze mensen wil Caritas iets doen. Mensen die het financieel moeilijk hebben, willen we in de dure decembermaand door middel van een goed gevulde boodschappentas wat extra’s geven. Andere mensen kunnen we even aandacht geven met een mooie bos bloemen.

Ervaring leert, dat de mensen, die hiervoor in aanmerking komen, zich niet zelf melden. Daarom vragen wij uw hulp. In onze dorpsgemeenschappen zetten veel mensen zich actief in voor de medemens. Daarbij komen zij soms best wel schrijnende situaties tegen.

Wij vragen u de namen van mensen, die een ‘warm lichtje’ verdienen, aan ons door te geven. Dit kan door middel van onderstaand strookje, dat u kunt inleveren in een gesloten enveloppe bij de pastorie van één van de parochies t.a.v. de Caritas.

Ook kunt u een melding doen bij één van de leden van Caritaswerkgroep. Daar kunt u ook terecht als u meer informatie wilt.

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw meedenken.

Caritas Anna Paulowna
p.a. Nieuweweg 15,
1761 EC Anna Paulowna
Ron Slippens
tel. 0223-531869

 

Caritas Breezand
p.a. Wijd. Spaansweg 58,
1764 GL Breezand
Marleen Duineveld
tel. 0223-523484

 

Caritas ’t Zand
p.a. Keinsmerweg 3,
1756 AE  ‘t Zand
Breggit Smit
Loes de Wit
Theo Volkers
tel. 06 13 87 53 87

 

Ook kunt u een melding met onderstaande gegevens doen naar caritas.trinitas@gmail.com

Uw aanmelding wordt uiteraard in alle vertrouwelijkheid behandeld.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info