EMT en Van der Linden in de prijzen

Tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand in Sportcafé ’t Zand is donderdagavond het bedrijf EMT van de broers Gustaaf en Janco Zeeman verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2014. De leden van de Zakenclub konden voor deze verkiezing stemmen tussen Timmerfabriek Doedens, Tandtechnisch Laboratorium J.A. van der Linden, Bouwbedrijf Hertogh en EMT.

Na drie eerdere nominaties gingen de gebroeders Zeeman er deze keer wel met de hoofdprijs vandoor. Jan Schilder, de ondernemer van het jaar 2013, reikte de prijs uit aan EMT. Dit deed hij na een humorvolle speech, waarmee hij de lachers op zijn hand kreeg. Met een ruime meerderheid van de stemmen won Tandtechnisch Laboratorium J.A. van der Linden dit jaar de publieksprijs van de Schager Courant. Uit handen van redacteur Kirsten Smit nam Rik van der Linden samen met zijn vriendin Brenda Sepers de prijs in ontvangst. De Aanmoedigingsprijs van Zakenclub ’t Zand ging dit jaar naar Stichting De Korenmolen van Zeeman. Dit maakte vice-voorzitter van de zakenclub Rob Dekker bekend.

Fotograaf André Sonderman was ook aanwezig tijdens de Nieuwjaarsreceptie en maakte onderstaande foto’s (klik op de foto’s voor vergroting).

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info