Familie de Wit geniet in vrachtwagen van ‘koopje’

Op de laatste gehouden Materialen- en Dienstenveiling van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten bood Bakker & Schilder Transport BV twee uur rijles aan met een vrachtwagen. Dat leek de familie de Wit wel wat en kocht het koopje.

Na goed overleg met Piet Bakker en Hoekstra Opleidingen uit Alkmaar werd het omgezet naar drie uur instructie én rijles voor alle gezinsleden van de familie de Wit. Zaterdagochtend 24 december 2016 stond alles klaar. Een mooie dag om een stukje te rijden.

Als eerste gingen Karin, Linda en Heleen van start. Na een korte theorie-instructie over wat een vrachtwagen is, gingen ze alle drie een half uurtje rijden. Richting de Anna Paulownapolder en weer terug. Daarna waren Adri, Maarten en Kjell aan de beurt. Met tweemaal dwars door Schagen, en ook tweemaal over de Gedempte Gracht, doorstonden ze de rijtest glansrijk. Alle deelnemers én de vrachtauto kwamen schadevrij weer thuis. De afmetingen van de vrachtauto als verkeersdeelnemer en de verrichtingen van alle andere weggebruikers vereisten opperste concentratie. Het was een leerzame ochtend om meer begrip voor elkaar te krijgen op de weg. De deelnemers hebben er niet alleen van genoten maar er ook veel van geleerd. De familie de Wit bedankt Bakker & Schilder Transport voor de lekkere koffie, het enthousiaste onthaal en het beschikbaar stellen van dit mooie koopje.

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-1

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-2

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-3

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-4

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-5

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-6

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-7

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-8

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-9

familie-de-wit-vrachtwagen-bs-koop-veiling-2016-10

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info