Family Feel Good Event

Dit jaar beloofd het weer geweldig te worden het jaarlijks evenement op de zorgboerderij, dit keer het Family Feel Good Event , geheel in het teken van het gezin. Vele stands met aparte leuke hebbedingen, workshops, lezingen, fotoshoots, workshops, proeverijtjes, foodies, muziek, en een rad van avontuur ! En uiteraard altijd weer anders als anders! In een sfeervolle vrolijke bloemrijke omgeving, een feestje dus!

Voor het rad van avontuur geven alle standhouders een cadeau en zijn er dus mooie prijzen te winnen. Dit jaar gaat de opbrengst van het Family Feel Good Event naar Stichting vrienden van zorgboerderij Blij op de boerderij, dit voor een bijdrage aan de Tovertafel die zij voor hun deelnemers willen aanschaffen en het realiseren van nieuwe dieren verblijven.

Tijdens het evenement treed het Popkoor ’t Zand op en zullen er verschillende activiteiten zijn. De pluktuin is open net als de theetuin waar men koffie met huisgemaakte appeltaart of cheesecake kan nuttigen, ook is Toffe tosti aanwezig voor de lekkerste tosti’s gemaakt van echt Polderbrood!

Iedereen die een kijkje wil nemen op de zorgboerderij, informatie wil of gewoon lekker wil genieten tijdens dit evenement is van harte welkom! Voor de dames staan er goodiebags klaar waarmee je langs de kramen kunt (max. 350) op=op

Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom. Locatie; Zorgboerderij Blij op de Boerderij Keinsmerweg 88 a 1756 CE ’t Zand

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info