Update: Foppe de Haan 14 januari naar Geel-Zwart

De lezing die Foppe de Haan op donderdag 29 oktober zou geven in de kantine van Geel-Zwart gaat niet door. De Fries is deze week aangenomen als interim-trainer van Heerenveen en speelt die dag uitgerekend voor de beker tegen Helmond Sport.Foppe de Haan

Hoewel de uitnodigingen voor de sponsoren van de club al zijn verstuurd, moet er gezocht worden naar een nieuwe datum. De vierdeklasser uit ’t Zand had De Haan uitgenodigd vanwege het 85-jarig bestaan van de vereniging en het tienjarig bestaan van de Club van 75. Geel-Zwart hoopt de sympathieke trainer in later stadium te ontvangen. Ongetwijfeld heeft De Haan dan een nieuw hoofdstuk aan zijn imposante carrière toegevoegd.

==================================================================

UPDATE: 12.00 uur

Het management van Foppe de Haan heeft laten weten dat de Fries op donderdag 14 januari 2016 naar ’t Zand komt om een lezing te geven. De huidige interim-trainer van Heerenveen zou aanvankelijk donderdag 29 oktober naar Geel Zwart komen. Vanwege het bekerprogramma paste dit niet. De Haan gaf aan dolgraag naar ’t Zand te komen en doet nu op 14 januari 2016 zijn verhaal.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info