Fotoclub ’t Perspectief start basiscursus Fotografie

Fotografeer je graag maar wil je nog betere en mooiere foto’s leren maken? Of heb je een spiegelreflexcamera aangeschaft en je wilt gebruik maken van alle mogelijkheden die zo’n camera heeft? Binnenkort is dit mogelijk omdat ’t Perspectief een basiscursus fotografie organiseert voor leden en niet-leden. Op maandag 1 Februari 2016 start de cursus.

In de cursus worden de basisvaardigheden behandeld. De onderwerpen daarin zijn: scherptediepte, bewegingsonscherpte, objectiefgebruik, belichting, flitstechniek en witbalansinstellingen. Je hebt een camera nodig waarbij diafragma, sluitertijd en ISO ingesteld kunnen worden. Het betreft een cursus met praktijkoefeningen van 6 lessen van elk 2 uur.

‘Onderwezen worden met je eigen camera heeft een meerwaarde omdat je zo de mogelijkheden van je eigen camera volledig kunt benutten’ aldus voorzitter Kees Looijesteijn van de fotoclub ’t Perspectief ‘. De meeste technische en creatieve mogelijkheden van je eigen digitale spiegelreflexcamera komen aan bod, maar je leert ook alles over compositie, belichting, lenzen en scherptediepte. De cursus fotografie bestaat uit 6 bijeenkomsten en zal aangeboden worden voor 90 euro voor niet-leden.

Schrijf u snel in, want voor een optimale begeleiding is de groepsgrootte beperkt tot 10 cursisten.

Voor meer informatie: www.fwgperspectief.nl

Inschrijving via: secretaris@fwgperspectief.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info