Ga met ijsclub Land van Buur naar De Meent

 – ingezonden door IJsclub Land van Buur – 

 

Voor de Zandtemer jeugd,

Helaas hebben we ook deze winter weer geen mogelijkheid tot schaatsen gehad, IJsclub Land van Buur wil dan ook de Zandtemer jeugd (vanaf 6 jaar) een middagje schaatsen aanbieden op ijsbaan de Meent in Alkmaar.

Wij willen dit doen in de schoolvakantie op dinsdagmiddag 1 maart. We vertrekken om 13.00 uur bij het ijsclubgebouw en zullen daar ongeveer om 16.30 uur weer terug komen. Vind je dit leuk en wil je graag mee??!! Stuur dan een mail naar landvanbuur@gmail.com en schrijf je in. Zet hierin goed je naam, leeftijd en welke school/groep je momenteel zit en een 06-nummer waarop tenminste een van de ouders te bereiken is.

Deelname is geheel op eigen risico en voor de hele kleintjes is het mogelijk dat er begeleiding mee gaat. Schaatsen kan je zelf meenemen of je kan ze huren bij de Meent (dit is dan wel op eigen kosten). Zorg er wel voor dat je minimaal om 12.45 uur aanwezig bent bij het ijsclub gebouw, we vertrekken om 13.00 uur richting Alkmaar.

Het is een beetje kort dag maar we willen graag voor vrijdag 26 februari de inschrijving binnen hebben i.v.m. het regelen van het vervoer. Dus wees er snel bij en schrijf je in via landvanbuur@gmail.com. Let op vol = vol! Deel en like dit bericht op Facebook en geef het door op school / in de groep zodat iedereen ervan hoort en we niemand vergeten. Houdt de website www.landvanbuur.nl en onze Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

Alvast veel plezier

IJsclub Land van Buur

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info