Garage A. de Boer: ludiek en professioneel

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de Zakenclub vier ondernemers die strijden om de felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 10 januari 2018 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2017 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Mondial Uitzend. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Garage A. de Boer.

 

Garage A. de Boer heeft een behoorlijke groei achter de rug. De werkplaats is opnieuw ingericht, het kantoor en de kantine zijn uitgebreid, de entree is vernieuwd en sinds twee jaar beschikken Arnold (41) en Marian (37) de Boer over een showroom van 250 vierkante meter. “Het ziet er professioneel uit en evengoed zijn we laagdrempelig voor onze klanten gebleven”, zegt Arnold.

Genomineerde Garage de Boer

Foto: André Sonderman

Het bedrijf bestaat uit een team van zes personen. Naast onderhoud, reparaties en APK-keuringen voor ieder merk en model auto is Garage A. de Boer ook occasiondealer. In de showroom is een wisselend aanbod van auto’s in verschillende prijsklassen te vinden. “Het hebben van een showroom en dus de verkoop van auto’s neemt ook weer werk met zich mee”, vertelt Arnold. “Bovendien hebben we in de showroom een eigen fotostudio. Alle auto’s worden op dezelfde wijze gefotografeerd. Deze foto’s plaatsen we op onze website en facebookpagina en dat geeft een professionele uitstraling.”

 

Panne zonder mannen

Arnold en Marian bedenken daarnaast ook geregeld ludieke acties. In november werd voor de tweede keer een avond ‘Panne zonder mannen’ georganiseerd. “Na het succes in 2015 kregen we nu op twee avonden enthousiaste dames op bezoek. Zij kregen onder meer uitleg, gingen wielen verwisselen, lampjes vervangen en startkabels aansluiten. Het zijn hilarische avonden. We hebben er leuke reacties op gekregen.” Kijk voor meer informatie op: www.garageadeboer.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info