Geel-Zwart handbal trots op derde plaats

Geel Zwart is trots op de derde plaats in de hoofdklasse van dit seizoen. De laatste wedstrijd werd verloren van kampioen Vido (25-17), maar bovenal heerste er een gevoel van trots. Een verslag van Geel Zwart op de site van HandbalVandaag:

‘Dat dit lastig ging worden wisten we. Vido heeft een goede ploeg, maar wij hadden niks meer te verliezen. De derde plek hadden we al definitief ingenomen in de Hoofdklasse. Overigens een topprestatie en onze doelstelling behaald. Voorafgaand aan de wedstrijd kregen we dan ook al een beker van onze grootste fan Arnold. Gegraveerd en al! Bedankt Arnold, die krijgt een mooi plekje in de Multitreffer. De wedstrijd begon goed van onze kant. Tot 4-5 hadden we een voorsprong. Daarna was het Vido dat razendsnel punten pakte in de break en via afstandsschoten van hun opbouwers. Bij ons was een aantal meiden niet op schot, dan mis je toch al gauw een aantal doelpunten om de aansluiting te zoeken. Vido kon daardoor verder uitlopen met een 16-9 in de rust.
Na rust moest en zou het beter van onze kant. En ondanks dat Vido deze helft met slechts 9-8 won, was de voorsprong in de eerste helft al te groot voor ons om nog iets te betekenen. De wedstrijd eindigde in 25-17. Een betere tweede helft, maar vandaag was het niet onze dag qua scores. Wel de dag dat Vido kampioen werden daar feliciteren we hen nogmaals van harte mee! We hopen dat wij volgend seizoen ook zo blij mogen zijn. Dat wordt namelijk wel onze doelstelling! Een plekje in de 2e divisie bemachtigen is wat we willen en daar gaan we keihard voor werken. Voor dit seizoen willen we graag de volgende mensen bedanken: het publiek, al onze sponsors, tijdwaarnemers Theo en Annie, omroeper Piet, het bestuur en de commissies en iedereen die we nog vergeten. Bedankt voor alle support en steun bij deze mooi club in welke vorm dan ook!
Wij trainen door tot en met juni. In deze periode spelen we ook nog wat oefenwedstrijden. Het programma maken we daarvoor later bekend. Daarna nemen we verdiend een aantal weken zomervakantie. Begin augustus gaan we weer trainen. In zo’n acht weken tijd maken we ons klaar voor het nieuwe seizoen. Naast handbal, conditie en krachttraining horen daar ook de nodige oefenwedstrijden bij. Graag zien we u langs de lijnen.’