Geel-Zwart Sportverkiezing 2014

De bekendmaking en huldiging van de prijswinnaars van de Geel-Zwart Sportverkiezing 2014 vindt zondag 4 januari om 13.00 uur plaats is de kantine van Geel-Zwart.

Al sinds 1968 organiseer het jeugdbestuur van Geel-Zwart de jaarlijkse sportverkiezing in ‘t Zand. Dat mag dus zeker een traditie genoemd worden. De namen van alle winnaars staan gegraveerd in de wisselbeker zoals bijvoorbeeld Theo Volkers (1977), Emiel Hopman (1983, 1984, 1985) en Jaap Jongejan (2000). Sinds 2003 kiest een jury de winnaar. De juryleden zijn Zandtemers, óf zijn woonachtig in de nabije omgeving. De organisatie denkt dat zij een redelijk tot goed zicht hebben op de prestaties van sporters uit ’t Zand en naaste omgeving. Ook is het heel goed mogelijk dat zij jarenlange en/of buitengewone inzet voor een sportvereniging hoger inschatten dan sportieve prestaties.

Jury

De jury bestaat dit jaar uit: Joris de Haan, Colien Dekker, Selco Bos, Willem Apeldoorn, Rianne Laan, Jo Linting, Adriaan Klaver, Mariska Hopman, Gerard Sijs, Cees Slijkerman, Annemieke Boersen, Bart Hoekman, Gerard Hobma Sr., Willem Ligthart, Gerard Schouten, Agaath Molenaar, Ton Muller, Margret Zwaneveld,  Nico Groot, Judith Deutekom, Cees Johannes, Marcel Visser, Jannie Jongejan, Mats Dekker, Kiek Broersen en Peter Glas. Afgelopen weken maakten zij hun keuze. De verkiezing van 2013 werd gewonnen door het team MarGrieten&Mannen. De tweede en derde plaats waren toen voor Rianne van Duin en Dames 1 van handbalvereniging Geel-Zwart. Behalve de wisselbeker is er voor de drie prijswinnaars een fraaie ereprijs dankzij een bijdrage van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten. Aansluitend om 13.30 uur begint de Nieuwjaarswedstrijd.

DSC_6583

DSC_6539

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info