Geel-Zwart Sportverkiezing 2017

De Geel-Zwart sportverkiezing komt snel naderbij. Deze week krijgen de juryleden het stembiljet in de bus. Kiest de jury voor de sporter die gedurende het bijna afgelopen jaar opvallend heeft gepresteerd, er met kop en schouders boven uit stak of zichzelf op een andere wijze heeft onderscheiden? Dan kan het ook een sportteam zijn. Of kiest de jury voor de vrijwilliger die zich jarenlang en/of buitengewoon inzet voor een Zandtemer sportvereniging?

Dit zijn de juryleden van 2017: Jan Raatgers, Dick Stoutjesdijk, Kirsten Koks, Maurice Dignum, Nic Bos, Trudy Jeninga, Cees Slijkerman, Arend den Dulk, Vera van den Berg, Peter Zomerdijk, André Sonderman, Lia Langedijk, Boyd van der Weij, Jos de Moel, Karin Sneekes, Joop Bleijendaal, Jannie Jongejan, Cees de Wit, Jack de Heij, Anja van Woesik, Erik de Groot, Bianca de Wit, Jan Schilder, Ageeth Zomerdijk, Sil Klaver, Cees Sijs, Jolanda Schilder, Gertjan Zomerdijk, Isa de Wit en Nic Smit.

Heeft ú een favoriet voor de sportverkiezing? Spreek de juryleden aan en wellicht kunt u hen overtuigen. Binnenkort gaan zij hun stem uitbrengen. Op 7 januari wordt de uitslag van de verkiezing bekend gemaakt in het clubhuis van sv Geel-Zwart ’30 voorafgaand aan de Nieuwjaarswedstrijd.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info