Gemeente Schagen in RTL’s ‘Da’s goed geregeld’

Zondagmiddag 19 januari rond 16.30 uur is gemeente Schagen op nationale TV. In het programma ‘Da’s goed geregeld’ van RTL4.

Meerdere mensen, werkzaam in de gemeentelijke organisatie van Schagen zijn in beeld. Zij vertellen over hun werk bij de gemeente en welke kansen zij krijgen voor hun loopbaan. En hoe zij dat ervaren. Ook de omgeving van stad Schagen en dorpshuis Warmenhuizen zijn in beeld. Hoe de inwoners participeren met hun gemeente, daarover wordt ook verteld.

Het is een informatief programma. Het werkgeluk bij middelgrote en grote organisaties wordt in beeld gebracht. Gemeente Schagen wil maximaal bijdragen aan het geluk van de inwoners en ondernemers. Als werkgever vindt de gemeente het net zo belangrijk om bij te dragen aan het werkgeluk van de medewerkers.

Daarom laat gemeente Schagen graag zien hoe leuk het ook voor jonge mensen is om te werken bij de gemeente. Iedereen die benieuwd is hoe de gemeente samen werkt met de inwoners en hoe werkgelukkig de werknemers van de gemeente zijn, kan dat komende zondag zien.

De uitzendingen is op zondag 19 januari rond 16.30 uur.  Er komt twee keer een herhaling van. Op zaterdag 25 januari rond 14.00 uur en op zaterdag 15 februari rond 13.30 uur.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info