Gemeente Schagen wil nu al inspelen op toekomstwensen van ondernemers!

Bent u ondernemer in Schagen? Dan wil de gemeente graag weten of u uitbereidingsplannen heeft of andere zaken waarmee de gemeente u nu of in de toekomst mee kan helpen. Kortom, heeft u een ‘verlanglijstje’ waar de gemeente nu al wat mee kan? Vul dan vooral de vragenlijst in!

Gemeente Schagen onderzoekt in deze decembermaand welke wensen en behoeften de ondernemers in Schagen hebben. Het onderzoek vindt plaats in heel Schagen. Alle ondernemers worden benaderd.
Let dus vooral op de enveloppe van gemeente Schagen waar de vragenlijst in zit. Het is niet zomaar een onderzoek, we kunnen er wat mee bereiken. Niet alleen voor uzelf als ondernemer, maar ook in het belang voor ons allen als ondernemers in Schagen. Dus grijp vooral uw kans om aan te geven wat u wilt van de gemeente Schagen. Vul die vragenlijst in! Het is even een klusje, maar via die vragen weet de gemeente meteen wat ze de komende tijd te doen staat om uw (groei)plannen te helpen realiseren.
Aan de hand van de uitslag van het onderzoek ziet de gemeente waar zij nu al rekening mee moeten houden voor uw bedrijf, maar vooral ook waar zij voor uw toekomstwensen rekening mee kunnen houden. Bezorg de gemeente hiermee gewoon werk, want ze vragen er om.
Alle ondernemers hebben hiervoor reeds een brief ontvangen. De vragen kunnen worden ingevuld tot 15 december 2015. De uitslag van het onderzoek is te verwachten rond 18 januari 2016.
Via onderstaande link komt u rechtstreeks bij de enquête:
www.thesistools.com/schagenondernemers

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info