Georganiseerde criminaliteit en ondermijning in het MKB

Maandagavond 19 november zijn ondernemers welkom op de themabijeenkomst over de kwade invloed van criminelen op het bedrijfsleven. De bijeenkomst begint om 18.15 uur en is in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen. Aanmelden is wel nodig.

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Deze infiltratie van de onderwereld mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf zijn groot. Gelijke kansen en het speelveld voor bonafide ondernemers en bedrijven worden hierdoor ernstig verstoord.

Ondernemers uit het midden-en klein bedrijf in de gemeente Schagen zijn uitgenodigd om op maandag 19 november tijdens een themabijeenkomst ervaringen uit te wisselen. Daarnaast worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken en is er aandacht voor de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Vooral daar waar de aanpak ondernemers in het MKB raakt.

Het seminar wordt georganiseerd door de gemeente Schagen, de politie en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing. Zij worden hierbij ondersteund door de Ondernemers Federatie Schagen. Ondernemers uit het midden-en klein bedrijf zijn van harte uitgenodigd om met collega-ondernemers en deskundigen van de lokale overheid van gedachten te wisselen over de noodzaak en de mogelijkheden om het MKB weerbaarder te maken tegen ondermijnende criminaliteit.

Aanmelden kan via info@ondernemendschagen.nl Op de website www.ondernemendschagen.nl vindt u ook het programma.

Het seminar ondermijning wordt georganiseerd bij de gemeente Schagen, Laan 19 te Schagen. Aanvang 18.15 uur (met koffie/ broodje), einde 20.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info