Goed voorbeeld doet goed volgen.

Glasvezel in de hele gemeente Schagen: Goed voorbeeld doet goed volgen.

In ’t Zand is de benodigde 40% gehaald, E-Fiber geeft de burgers van de gemeente Schagen nogmaals de kans te kiezen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Eerder dit jaar werd de vereiste 40% inschrijvingen voor een glasvezelabonnement niet gehaald. Dankzij de inzet van verenigingen uit de betrokken dorpen is dit percentage nu hopelijk wel haalbaar. Het resultaat? Snel en betrouwbaar internet, en een gemeente (met zorginstellingen, scholen en bedrijven) die toekomstproof is!

De vraag naar snel internet neemt razendsnel toe. Nu beschikken de dorpen (met name de dorpskernen) nog over een deugdelijke verbinding. Het is echter bekend dat die in de toekomst ontoereikend is om de grote vraag naar snelle verbindingen voor internet, telefoon en televisie te verwerken. E-Fiber wil daarom inwoners en ondernemers alsnog de kans geven om te kiezen voor glasvezel.

Goed voorbeeld
Met de hulp en inzet van verschillende verenigingen, de dorpsraad en de zakenclub in ’t Zand is de drempel van 40% inschrijvingen gehaald. Nu zijn de inwoners van de volgende dorpen aan de beurt: Schagerbrug, Burgerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug en St. Maartensvlotbrug. Zij kunnen natuurlijk niet achterblijven!

Goed volgen
Het is belangrijk NU mee te doen omdat de komende jaren niet snel een nieuwe gelegenheid komt om aan te sluiten. Voor particulieren is snel en betrouwbaar internet fijn en prettig (tegelijkertijd appen, muziek streamen en film kijken op verschillende apparaten); voor scholen, zorginstellingen en bedrijven is het een voorwaarde voor toekomstig succes. Daarom doet E-Fiber een beroep op de burgerkracht! Na deze actie volgen ook campagnes in ’t Rijpje, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Groote Keeten, Kalverdijk, Kerkbuurt, Krabbendam, Oudesluis, Petten, Schagen, Schoorldam, Stroet, Tuitjenhorn, Valkkoog, Waarland en Warmenhuizen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info