Goede voornemens

Het is vaak een dooddoener, jezelf doelen stellen voor het nieuwe jaar. Vaak zijn ze niet haalbaar en het vraagt veel doorzettingsvermogen.

Eén van de meest gestelde doelen is meer bewegen, goed voor jong en oud. Vooral de oudere generatie laat het in deze wel eens afweten.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is. Altijd bezig met Dynamic Tennis kreeg ik ineens iets met een onwillige pees in mijn been. De Fysiotherapeut deed het eerste stukje maar ik dacht dat Dynamic Tennis verleden tijd zou zijn. Dan maar Fitnessen bij MultiFit. Dat is een echte aanrader. Hans (van Stralen) had een programma en zie Gerard veerde weer op, ging aanvankelijk weer een half uurtje naar zijn gezellige tennisclub.

Het resultaat is dat ik nu éénmaal in de week naar MultiFit ga en weer volledig mee doe met Dynamic Tennis. Een ideale combinatie. Plus af en toe een rondje schelpenpad of fietsen, want ook buitenlucht is belangrijk

Ik raad vooral de 60-plussers aan de beweging er in te houden. Bij Dynamic Tennis mag je drie keer proefdraaien elke donderdag van 9.15 – 10.45 uur in de Multitreffer.

GS

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info