Gratis zweminstuif in Zwembad De Wiel

“Sportservice Schagen” en zwembad “De Wiel” organiseren op woensdagmiddag 30 september weer een gezamenlijke zweminstuif voor alle jeugd uit de regio. Kinderen van de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs zijn van harte welkom hieraan mee te doen. Een zwemdiploma is natuurlijk wel verplicht.

Op woensdag 30 september wordt zwembad De Wiel omgetoverd tot een waar spetterparadijs. Badmeesters en -juffen van het zwembad en medewerkers van Sportservice Schagen doen hun best om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Zo kan er onder andere meegedaan worden aan een wedstrijdje vlotvaren, een partijtje waterbasketbal, glijden door de suisbuis en nog veel meer.

Vanaf 13.30 uur mogen deelnemers naar binnen om zich om te kleden. De uitleg over de activiteiten start om 13.45 uur. Om 15.15 uur vertrekken alle kinderen weer naar de kleedkamers, zodat iedereen rond 15.30 uur moe (en hopelijk voldaan) naar buiten kan. Meegekomen (groot)ouders kunnen de waterpret vanachter de glazen wand in de kantine bekijken.

Kinderen die mee willen doen aan de activiteiten moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Deelname aan deze bijzondere sportinstuif is gratis! Bij meer dan 160 deelnemers wordt het programma wel aangepast (minder spelonderdelen om meer ruimte te hebben). Voor meer informatie kunt u terecht bij Anouschka Terpstra van Sportservice Schagen via telefoonnummer 0224-214774 of via de mail aterpstra@sportserviceschagen.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info