Genomineerde Art & Metal - uitgelicht

Grenzen bestaan niet voor Art & Metal

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de Zakenclub vier ondernemers die strijden om de felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 10 januari 2018 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2017 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Mondial Uitzend. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Art & Metal

 

Art & Metal kan nagenoeg elke ondergrond en/of materiaal voorzien van een coating van metaal. Eigenaar Peter Johannes (55) krijgt hiervoor uiteenlopende opdrachten en vliegt de hele wereld over. Een recent afgerond project bezorgde hem kippenvel. “Een schilderij van Leonardo da Vinci hangt in het Louvre in Abu Dhabi op een wand met onze panelen Veel exclusiever gaat het niet worden!”

 Genomineerde Art & Metal

Foto: André Sonderman

Art & Metal bedient de bovenkant van de markt. “Dat is een lastige markt om binnen te komen. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd en hebben we een goede naam. Nu krijgen we regelmatig leuke projecten. Zo hebben we voor het onlangs geopende Louvre Abu Dhabi Museum profielen en panelen verbronsd.”

Metaliseren

De onderneming telt inmiddels negen werknemers en groeit gestaag. “We krijgen de raarste vragen uit verschillende hoeken. Of het nu voor een superjacht is of voor een gebouw. Zodra klanten tegen beperkingen van bestaande materialen aanlopen komen ze bij ons terecht. Grenzen bestaan niet, want wij kunnen één van de oplossingen zijn. Om een voorbeeld te geven: voor de Rabobank in Heerenveen hebben we 1.800 vierkante meter aan koperen gevelelementen gemaakt. Ze hadden daar een probleem, omdat er geluidsproblemen te verwachten waren. Wij hebben polyester 3d gevelelementen gemaakt en voorzien van een dun laagje koper. Daardoor was dat probleem opgelost en kreeg het toch de gewenste uitstraling.” Kijk voor meer informatie op: www.artandmetal.nl.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info