H.V. Geel Zwart hoofdbestuur nieuws.

 

Nadat de competitie in eerste instantie was stilgelegd tot begin april heeft het NHV dinsdagavond besloten dat seizoen 2019-2020 niet wordt uitgespeeld. En er zijn geen kampioenen en degradanten. Een te verwachten en goed besluit, aangezien de gezondheid van de sporters, supporters, vrijwilligers en alle anderen op plaats één staat.

Het bestuur heeft gisteravond vergaderd (uiteraard digitaal) over de consequenties voor onze vereniging. De uitkomsten delen we met jullie.

Misschien leven er vragen over de contributie. Bijvoorbeeld of we een deel hiervan terugbetalen i.v.m. de gemiste trainingen en wedstrijden. Het antwoord daarop is nee. Deze situatie scharen we onder overmacht, we hadden het niet kunnen voorzien. De meeste kosten voor dit seizoen zijn al gemaakt. Wel bekijken we of het mogelijk is om volgend seizoen de contributie te verlagen (of gelijk te houden) om jullie zo te compenseren voor de gemiste trainingen en wedstrijden. Dit hangt deels af of het NHV een deel van de bondscontributie terugbetaald aan de verenigingen. Hierover is op dit moment nog niets bekend vanuit het NHV.

De handbalclinic van 23 mei, het jeugdkamp op 12/13 juni en de feestweek op 19/20 juni blijven vooralsnog gepland. De clinic op 23 mei wordt georganiseerd door het NHV/Handbalacademie. Wij horen van hen op een later moment of dit doorgaat. Dat zal afhangen van hoe Nederland er voorstaat in mei. Het jeugdkamp en de feestweek zijn pas in juni. We hopen uiteraard dat we in die maand weer bijeen mogen komen. Hier komen we dan ook later op terug.

De teams die na de laatste zaalwedstrijd bovenaan zijn geëindigd in de competitie worden gehuldigd zodra dit weer kan. We vergeten jullie dus zeker niet!

Dit is voor nu. Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande of iets anders? Mail dan gerust naar geelzwart@handbal.nl.

Supporters, sponsoren en vrijwilligers BEDANKT voor dit seizoen! Zonder jullie geen Geel-Zwart.

Stay Home, Stay Safe

Het hoofdbestuur

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info