H.V. Geel Zwart mededeling.

In Memoriam – Diana Wijnhout

Ongeloof en verdriet, dat is wat wij voelen. Het overlijden van Diana Wijnhout is bij onze vereniging als een bom ingeslagen. En niet alleen bij onze vereniging, maar in ons hele dorp.
Wat is het leven toch soms oneerlijk.

Diana was voor ons een vrijwilliger die je maar weinig hoorde, maar oh zo ontzettend veel deed.
Niet alleen voor onze vereniging, als lid van onze jeugdcommissie, maar ook in talloze andere vrijwilligersfuncties.

Ruim 10 jaar lang was zij lid van ons jeugdcommissie. Hier was zij de kartrekker van de minihandbaldagen. Het benaderen van scholen, het inschrijven en de organisatie op de dag zelf.
Ze vond het enorm leuk om al deze jonge kinderen (4/5/6 jaar) een mooie middag te bezorgen en met het handbal kennis te maken.

Ook was Diana een vaste zekerheid bij het jaarlijkse jeugdkamp. Ze regelde de super spannende spokentocht en bleef altijd ‘slapen’ , alleen sliep zij de nacht niet om de kids die het toch te spannend vonden te kunnen troosten en in de gaten te houden.
Ook regelde ze een mooie herinnering voor later in de vorm van foto’s die de jeugdleden na afloop van het kamp mee naar huis kregen.

Daarnaast was ze altijd aanwezig bij de verschillende handbalvergaderingen en dacht ze altijd actief mee in het belang van de club.
En of het nog niet genoeg was, coachte ze er een aantal jaren lustig op los in de teams van haar twee dochters Sanne en Amy.  Altijd met hetzelfde enthousiasme en inzet.

Ook al nam Diana afgelopen seizoen afscheid van de jeugdcommissie, we gaan haar betrokkenheid bij onze vereniging enorm missen. Wat was jij een topper!

 

Wij wensen Dave, Sanne, Mike en Amy heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

De familie heeft het verzoek gedaan een erehaag te vormen langs de route (Mauritstraat, Julianastraat, Kanaalkade en paralelweg/Molen “De Hoop”) om zo een laatste groet te brengen aan Diana.

D1, het team van coach Sanne en Amy, staat zaterdag om 09:00 aan de Kanaalkade op de hoek bij de Julianastraat. Aan onze leden het verzoek aan te sluiten bij D1.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info