H.V. Geel Zwart nieuws week 19.

Hallo allemaal,

Eindelijk weer nieuws berichten van Geel Zwart handbal op tZand.info.

Mocht je zelf nog Geel Zwart handbal nieuws  willen delen blijf dat dan vooral insturen op dit adres: sportvriend@hvgeelzwart.nl

Wel graag voor maandag 13:00 uur(in een Word bestand)door mailen zodat het nog mee kan in de eerstvolgende sportvriend.

Alvast bedankt! Groetjes José

Bericht van het Hoofdbestuur

Beste leden, ouders van leden, trainers en coaches,

Aangezien er al een tijdje geen Sportvriend digitaal of in de brievenbus ligt, en niet iedereen onze social media kanalen volgt, een mail vanuit het bestuur over een aantal zaken.

Trainingen voor de jeugd mogen weer starten We mogen weer, YES! Na de meivakantie beginnen we weer met trainingen op het buitenveld voor de F tot en met B-jeugd. De A-jeugd vormt een selectie met DS1 en traint alleen in de zaal, wat nu (nog) niet mag. Als dit wel weer mag gaan zij beginnen met de nieuwe hoofdtrainer, Ramon van Dijk.

De Technische Commissie heeft voor de trainingen een protocol opgesteld aan de hand van de RIVM regels en die van NOCNSF. Een protocol? Jazeker, want er mag dan wel weer getraind worden, maar er gelden wel wat regels om het voor iedereen veilig te houden. Als de gemeente met het protocol akkoord is, dan wordt het schema eerdaags met de leden en via onze kanalen gedeeld.

Eén van de regels uit het protocol lichten we hier uit, want dan heb je nog even de tijd om dit te regelen. Het is namelijk voor iedere jeugdspeler VERPLICHT om een eigen bal mee te nemen. Heb je geen eigen bal? Bestel die dan bij Mariska Hopman via mariskahopman@icloud.com. Bij haar kun je ook informatie over de juiste maat bal en de kosten opvragen. Of bestel een bal via onze ledenshop op www.hvgeelzwart.nl. Zonder eigen bal mag je NIET deelnemen aan de trainingen. Een andere regel uit het protocol is dat er geen publiek welkom is om het terrein. Dit betekent als ouders hun kind(eren) komen brengen voor de training, zij deze bij het hek afzetten en weer op komen halen. Alle andere regels uit het protocol lees je later via onze kanalen, of krijg je via de trainer toegestuurd.

Het JUBILEUMWEEKEND is VERPLAATST naar 2021 In verband met de coronacrisis en de daarbij behorende maatregelen hebben we als jubileumcomité besloten om het feestweekend te verplaatsen naar juni 2021. De reünie zal op 12 juni plaatsvinden en een week later hebben we het feestweekend op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni. Zet deze data in alvast in je agenda! Het jubileumcomité.

Geef je op voor de TOFSTE HANDBALCLINIC van het jaar! De handbalclinic van drie leden van de Handbalacademie op 23 mei gaat naar alle waarschijnlijkheid wel door, maar alleen voor de jongste jeugd (D E en F jeugd). Opgeven kan via jc@hvgeelzwart.nl. Voor de A B en C jeugd is het handiger om een verruiming van de regels af te wachten en pas dan een clinic te organiseren.

Annuleringen Het jeugdkamp, C/B/A uitje en de eierenactie gaan niet door dit seizoen. Hopelijk kan en mag dit volgend seizoen weer.

Waar vind je nieuws van handbalvereniging Geel-Zwart? Ons nieuws delen we via een aantal kanalen. Kijk hier regelmatig even op zodat je op de hoogte bent:

www.facebook.com/hvgeelzwart (volg ons!)

www.instagram.com/hvgeelzwart (volg ons!)

https://www.tzand.info/category/hvgeelzwart

Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft. En wij wensen al onze jeugdleden alvast veel plezier op de trainingen. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze mail? Stel ze gerust via geelzwart@handbal.nl.

Stay home, stay safe!

Met sportieve groet, Het bestuur

Annuleringen

Het jeugdkamp, C/B/A uitje en de eierenactie gaan niet door dit seizoen. Hopelijk kan en mag dit volgend seizoen weer.

 

Trainingen voor de jeugd mogen weer starten

Heel veel plezier !!!!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info