H.V. Geel Zwart nieuws week 23.

• Laatste verslag & Smikkelhof van team E1 2019/2020 •

Geen verslag dit keer over de wedstrijd, helaas ligt dat al maanden stil en was het een kort handbalseizoen i.v.m. het Coronavirus, maar de teams voor het seizoen 2020/2021 zijn weer gemaakt.

Jasmijn en Dawn mogen naar de D1. De andere meiden, Pleun, Sam, Jaylisa, Nikki, Mieke, Jennah en Rosa
krijgen versterking van Kate en Dorien. Voor Rosa ook weer heel leuk om een paar leeftijdsgenootjes te hebben.
D1 is al voorzien van een paar coachen, dus ik zal voor zover de zaken er nu voor staan geen coach meer zijn. Ik heb wel aangegeven dat ik mij daar ook beschikbaar voor stel, want ik vond het toch leuker dan ik gedacht had aan het begin van mijn carrière als handbalcoach.
Ik heb het altijd erg leuk gevonden om te coachen en daar verslag van te doen.
Te zien hoe de meiden samen spelen, onzekerheden overwinnen en er met zijn allen vol voor gaan.
Een hecht vrienden team kan je wel zeggen, waarin de 3de helft, voorlopig nog onder de douche, een mooie afsluiter was van een wedstrijd waar veel werd gespuit werd op de tegenstanders of de scheidsrechter(s) die natuurlijk niet deugden en wat is er veel gelachen.
Super trots ben ik op deze handbal meidengroep!!
Afgelopen dinsdag zijn we met zijn allen naar Smikkelhof in ’t Zand geweest om daar het jaar met elkaar af te sluiten. We hadden van Lucy en Frank weer een tegoedbon gekregen om een snack op hun kosten te mogen nuttigen en dat werd een heerlijk patatje met en uiteraard wilden Nikkie en Dawn een patatje oorlog. We sluiten af met een softijsje van mij, waarna iedereen zich weer voorbereide voor de handbaltraining. Bedankt Smikkelhof (Lucy) voor jullie gastvrijheid.
Bedankt meiden voor een mooie tijd, bedankt ouders voor jullie samenwerking en voor het bloemetje. Ik wens de meiden heel veel plezier in hun nieuwe teams en uiteraard ook veel succes, want met een competitiesport ga je natuurlijk ook voor de winst.
Wie weet kom ik weer eens in de lucht, en zeker vanavond, want dan gaan we nog even vieren dat we toch echt kampioen geworden zijn!!
Sportieve groeten,
Bojoura Houdijk-Krijthe #HVGeelzwart
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info