Handbal Geel Zwart in achtste finale tegen landskampioen!

Wat een affiche, wat een vooruitzicht; de landskampioen komt naar ’t Zand!! Wie had dat ooit gedacht. Een unieke gebeurtenis waar alle handbalfanaten uit de regio toch bij willen zijn?!

Na VZV 2, Vido 1, DSO 1, Volendam 1, is het nu de beurt aan Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam 1 om naar ’t Zand te komen. Zij mogen gaan spelen zonder hars. Iets wat voor hun maar weinig voorkomt. Uiteraard zijn we realistisch, winnen van een eredivisieteam en de landskampioen doe je niet even maar een hele mooie wedstrijd hopen we wel te zien. En voor een mooie wedstrijd halen we ook alles uit de kast! Uiteraard hebben we u daarbij nodig, want het publiek, dat zijn de sfeermakers. Dus neem alle toeters, ratels en trommels mee naar de sporthal op 8 februari en laat van u horen! En om u extra te helpen bij het maken van sfeer, krijgt u bij de entree iets moois uitgereikt.

ENTREE
De wedstrijd begint om 20.00 uur. De sporthal is vanaf 18.30 uur open. Vanaf dan bent u welkom. Wij verwachten enorm veel publiek en vol = vol. Wees dus op tijd! De entree is € 5,- per persoon. Er is geen voorverkoop.


Datum: donderdag 8 februari 2018
Aanvang wedstrijd: 20.00 uur
Plaats: sporthal Multitreffer, Willem ’t Hartplein 7, ‘t Zand

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info