Handbalsters Geel Zwart hard onderuit tegen DSO

dinsdag 17 september 2013

‘Je kunt niet altijd zes gooien’, moeten de handbalvrouwen van Geel Zwart gedacht hebben na een ruime nederlaag bij DSO, 39-18.

‘Een hele dikke nederlaag voor ons afgelopen zaterdagavond. We kunnen er dan ook kort over zijn. Bij ons liep het helemaal niet. We hadden een echte off-day, terwijl het de tegenstander zeer voor de wind ging. Zij blonken uit in een strakke en stijve 6-0 verdediging en gingen nagenoeg iedere aanval met enorme snelheid op de break waarin zij succesvol waren. Ook hun cirkel was zo nu en dan dodelijk effectief. En wij hadden hier geen antwoord op. Tja… dat kan je een keer overkomen. Voor het Zandtemer publiek en voor onszelf hadden we er graag een spannendere pot van willen maken, maar helaas zat dit er deze avond niet in’, zo is te lezen in het verslag van Geel Zwart.

Deze vervolg: ‘Waar we dan wel erg positief over zijn, dat zijn de laatste 10 minuten van de wedstrijd. Om de een of andere reden hervonden we onszelf en scoorden we in de aanval aan de lopende band. Waar dit eerder niet was gelukt speelden we snelle combinaties zonder enig probleem uit. Dit resulteerde dan ook in acht doelpunten in tien minuten. Zo konden we de wedstrijd dus toch nog enigszins positief afsluiten.’

Geel Zwart: ‘Voor nu kijken we weer uit naar aankomende week waarbij we zeer zeker beter spel gaan laten zien dan afgelopen wedstrijd. De tegenstander is Berdos en we starten om 13 uur op eigen terrein.’

BRON: HANDBALVANDAAG