Hap stap trap feest 2022!

HapStapTrap 2022, GEWELDIG 😍

Ruim 200 dorpsgenoten, in de ruimste zin van het woord, hebben een fantastische avond beleefd.
Een avond vol verrassende ontmoetingen, gezellige verhalen, heerlijke gerechten, en natuurlijk bijzondere (natte) belevenissen.

De kookduo’s hadden hun eigen huis omgetoverd tot een super verzorgde, versierde, opgedekte eettafel waarbij al buiten bij ontvangst zichtbaar werd dat je welkom bent. Wat een gastvrijheid, wat fijn om te mogen aanschuiven bij dorpsgenoten.

Verrassende ontmoetingen, soms uit een ver verleden, soms door het leeftijdsverschil, jongste zijn 20 jaar, de oudste 80+, hoe leuk is het dan om samen aan tafel te zitten. Soms ook een blik van herkenning, maar al zo’n tijd niet gekletst, het was er allemaal.
Gezellige verhalen waren op elk adres, stijve kaken van het lachen, soms een iets serieuzere en emotionelere toon, ook werden nieuwe Zandtemers geïntroduceerd, en zeker was dat overal de enorme waardering was dat we weer samen kunnen zijn.

Heerlijke gerechten, de kookduo’s verdienen een enorme pluim 🏅Van Thais tot Indonesisch, van Mexicaans tot krab- of kipsalade, van Hollandse soep tot klasssieke Gazpacho, plunjezakje van carpaccio, stoofpotje met rode kool, kippedijen spiesjes met broccoli, varkenshaasje in spek, en overal was het dessert een feestje. Chocolade, granddessert met heel veel soorten mini taartjes, ijscoupes, appelcrumble met lobbige slagroom, koffie met likeurtje, om maar iets van gerechten te noemen die op de 24 verschillende locaties werden geserveerd.
Samen even afruimen en op naar het Sportcafé, die iedereen trakteert op koffie, likeurtje en chocolade. Allemaal hebben we verhalen, ‘bij wie zat jij’, ‘met wie zat je daar’, ‘het was zooo leuk’, ‘zo mooi dat de kinderen des huizes meehielpen en aanschoven’, ‘zat ik toch met een DS1 speelster aan tafel’, dit werd een na-zit tot in de kleine uurtjes in Sportcafe ’t Zand 😉

DANK AAN IEDEREEN die erbij was, en misschien dat we het nog wel een keertje organiseren:
U N I E K evenement, ➡️   T E L E U K om te missen 😉