HEEEEEEEEUUUEUEUEUEUEUEUEU

HEEEEEEEEUUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUE HEU HEU HEU HEU HEUEUEUEUEUEUEUEUEUEU HEUEUEUEUE HEUHEUHEU HEUEUEUEUEUEUEUEU HEUEUEUEHEU
Wie zijn dat papa?
Dat zijn papa en zijn matties jongûh!
En wat doen jullie daar papa?
We protesteren. Omdat Rutte zegt dat we na 21.00 uur niet meer naar buiten mogen.
En omdat ie zegt dat we mondkappies op moeten doen. En dat we niet op visituh mogen met zijn allen bij oma. Rutte maakt iedereen zo kapot jongûh. Dus mochten wij protesteren, ruiten stuk gooien van de supermarkten en de terrasstoelen door de ramen gooien bij de restaurants. Dat deden we om ze te steunen want alle winkels lopen verlies . En alle kroegies raken failliet. En dat is Rutte zijn schuld.
Mag ik mee morgen papa? Tuurlijk jongûh!
HEEEEEEEEUUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUE HEU HEU HEU HEU HEUEUEUEUEUEUEUEUEUEU HEUEUEUEUE HEUHEUHEU HEUEUEUEUEUEUEUEU HEUEUEUEHEU
Kijk mama, drie blikjes cola en wat marsen en voor jou 7 pakjes sigaretten. Gratis en voor niets bij elkaar geprotesteerd. Moeder is trots, dat vermoeden heb ik wel. Want als je kind van 14 zich tussen die “protesterende “ menigte heeft bevonden dan is er bij jou als opvoeder al iets mis gegaan.

Eigenlijk zit het me al lange tijd dwars. Ik bedoel, juist nu is het leuk als je iets te lezen hebt. Of als je iets leest wat je herkent. Dat je iets leest waardoor je heel eventjes maar je gedachte op nul kan zetten. Nog mooier als het een glimlach op je gezicht tovert. Maar het lukt me niet. Ik heb geen inspiratie en krijg geen inspiratie ondanks dat er zoveel gebeurt om ons heen momenteel.
Oké, ik maak het mezelf moeilijk. Ik bedoel, éigenlijk wil ik niet schrijven over Corona. Maar je kunt er niet om heen. Hoegenaamd ál het nieuws wat je ziet komt voort door Corona.

Alleen dan dat er een babypanda in het nieuws is. Afbeeldingsresultaten voor baby pandabeertje
Alhoewel, misschien had de nieuwslezer niet af moeten sluiten met “en zoals Corona zich momenteel vast bijt in alles, bijt dit panda-babytje zich vast in het been van zijn verzorger……………..” Jammer!

Maar daarnaast wil ik zo min mogelijk mijn mening geven, ook al zou dit een makkelijk podium zijn.
Nee joh, ben ik een beetje bang voor op het moment.
Bang?
Nee , verkeerde woord, zinloos.
Zou dat een betere benaming zijn?
Want je mening wordt niet in zijn waarde gelaten. Men is óf mee óf tegen.
En dat uitten gaat doorgaans niet geheel geruisloos.

Dus kan ik wel mijn mening gaan geven over een stelletje hersenloze pannenlappen die een hele binnenstad vernielen en leegroven. Waarvan ik mij afvraag, hoe zitten die lui nu thuis voor het nieuws?
Trots? Voldaan?
Maar ik snap het niet. Zoals ik dat hele malle maffe virus niet snap.
Dus nee, ik probeer mijn energie niet te verspillen aan boosheid tegen de relschoppers.
Ik schiet er namelijk niets mee op.

Nee, ik ga proberen, (proberen dus 😊), om weer te schrijven over alle dag. En om de corona en al zijn maatregelen kunnen we niet heen, dus ook dat zal ter sprake komen. En veel zal zinloos , nutteloos zijn……… maar zeker geweldloos. Hooguit heb ik de letters te hard op papier gesmeten

vrolijke groet