Help! De belastingformulieren moeten weer worden ingevuld

WonenPlus Welzijn organiseert in samenwerking met de Samenwerkende Bonden voor Ouderen op donderdag 23 januari een informatiemiddag Belastingaangifte, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De middag wordt gehouden van 14.00 -16.00 uur in de Blokhut, Loet 10 te Schagen. Entree € 3,00 inclusief koffie/thee.

De heer Rodenburg besteed tijdens deze middag aandacht aan de wijzigingen die hebben plaats gevonden over de invulling van uw belastingaangifte en het aanvragen van huur- en/of zorgtoeslag. Er wordt speciale aandacht geschonken aan de Huur- en Zorgtoeslag.

Verder is er op deze middag de mogelijkheid om aan te geven of u graag geholpen wilt worden bij het invullen van de belastingaangifte en/of de aanvraag van Huur- en Zorgtoeslag. Zowel vanuit de Samenwerkende Ouderenbonden Schagen als vanuit Wonen Plus Welzijn zijn goed opgeleide vrijwilligers aanwezig.

Is het voor u niet mogelijk om naar deze informatiemiddag te komen, maar u wilt wel ondersteuning bij het invullen van uw belastingaangifte. Bel dan naar het servicepunt Schagen en meldt u aan. Het servicepunt is bereikbaar, elke werkdag van 9.00 -12.00 uur, tel.: 0224-272880

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info