Help jij volgend jaar met het organiseren van een Wandel4Daagse in en om ’t Zand?

Reeds enkele jaren wordt een spontane Wandel4Daagse in ’t Zand georganiseerd. Kleinschalig, omdat een officieel evenement uiteraard meer organisatie met zich meebrengt. Iets wat niet op de schouders van 1 persoon zou moeten komen te liggen. En daarom zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het creëren van een fantastisch evenement dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon graag betrokken wilt zijn bij de organisatie, er is een plek voor jou in ons team.

Als vrijwilliger zul je deel uitmaken van een hecht team van gelijkgestemde individuen die allemaal een passie hebben voor wandelen en gemeenschapszin. Samen zullen we zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Door de Wandel4Daagse mogelijk te maken, help je anderen om hun grenzen te verleggen en gezonder te worden.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team van toegewijde vrijwilligers en maak de eerste editie van de Wandel4Daagse van ’t Zand tot een groot succes!

Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger via wandel4daagse@tzand.info.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info