Henk van Lierop neemt afscheid

Na een periode van 14 jaar in het bestuur van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten heeft Henk van Lierop afscheid genomen. Door alle coronaperikelen was het van een officieel afscheid nog niet gekomen.

Al langer dan gedacht bleef Henk bestuurslid ‘omdat het samen organiseren van evenementen het mooiste is wat er is’. En dat tekent Henk ten voeten uit.

Als opvolger van Gerard Schagen in 2006 was de eerste klus ‘woar schijt de koei’ in 2007. Een mooi evenement op het oude trainingsveld van Geel-Zwart. Het hele veld was in vakken verdeeld en elk vak werd verkocht. De eigenaar van het vak waar de koe wat liet vallen was de gelukkige winnaar. De verdere opbrengst kwam ten goede aan de inrichting van de speelplaats van de Brede School.

Verder waren de Bonte Avonden een hoogtepunt en Henk is jarenlang ‘toneelmeester’ geweest bij de tweejaarlijkse veilingen. Elke keer weer een pittige klus om alles op tijd op orde te krijgen. Henk was ook het bestuurslid met de technische knobbel én twee rechterhanden. Voor elk probleem dat er in de voorbereidingen voor een evenement opdoemde had Henk wel een oplossing.

Momenteel is Henk nog voorzitter van het BolleNoord biljarttoernooi dat in 2017, vanuit de SSDA, voor de eerste keer plaatsvond. Ook daar gooit corona helaas roet in het eten, maar de organisatie is toch sterk van plan om het in december 2022 een vervolg te geven.

Henk en Anneke: bedankt voor de goede én gezellige 14 jaren en we wensen jullie alle goeds toe in de toekomst op het mooie ‘Groenland’.

Henk is reeds opgevolgd in het bestuur door Quirien van Trigt.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info