herfstwandeling door Geestmerambacht

Recreatieschap Geestmerambacht 40 jaar; herfstwandeling door Geestmerambacht op zondag 18 oktober 2020.

2020 Is het jubileumjaar voor Recreatieschap Geestmerambacht. 40 Jaar geleden werd de Gemeenschappelijke Regeling ondertekend, waarin afspraken met de deelnemende gemeenten zijn vastgelegd over de instandhouding van het recreatiegebied.

Ter gelegenheid daarvan bieden we een gratis wandeling aan, begeleid door gidsen van het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid)

Onderweg vertellen de gidsen allerlei wetenswaardigheden over de natuur in Geestmerambacht. Waarom valt het blad van de boom en hoe ontstaan die mooie herfstkleuren? Welke vogels snoepen van de bessen? Trek stevige schoenen aan en neem vooral uw verrekijker mee.
Startpunt van de wandeling is de parkeerplaats aan het eind van het Vlasgat in Koedijk. De wandeling duurt circa 1,5 uur en begint om 10 uur. In verband met de maximale groepsgrootte en de te bewaren afstand is aanmelden verplicht via dijkenwaard@ivnnkl.nl
Er wordt van u verwacht dat u zich aan de 1.5 meter afstand houdt en dat u geen ziekteverschijnselen hebt. De wandeling is gratis en wordt u aangeboden door het recreatieschap.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info