Herhaling van zetten voor P.N. Dekker & Zns.

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2023 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2022 is gekozen en zo de opvolger wordt van Uw Slager Andringa. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns..

Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. bestaat dit jaar 55 jaar en wacht een mooie tijd. Vorige week zijn namelijk de eerste heipalen de grond in geslagen voor de bouw van hun nieuwe bedrijfspand op industrieterrein Kolksluis aan de Prins Frisoweg. “Dit doen we met het oog op de toekomst”, vertelt Fons Dekker (54).

Het bedrijf heeft 4.700 m2 grond gekocht en gaat hier een bedrijfspand van 2.200 m2 neerzetten. “We hebben dus nog mogelijkheden om uit te breiden. Regeren is vooruitzien, zullen we maar zeggen. We hadden ruimte nodig en dit was een kans die zich voordeed. Het pand is meteen ingericht op de energietransitie. We verwachten het eind volgend jaar te gaan betrekken. Deze ontwikkelingen motiveren natuurlijk enorm.” Fons is samen met zijn vrouw Annemieke, broer Herman en sinds dit jaar zoon Jos eigenaar van het aannemersbedrijf. “Toen onze vader de zaak overdroeg aan Herman en mij heeft hij een knappe werkplaats achtergelaten. Dit is een herhaling van zetten, want wij zullen dat nu ook doen voor Jos.”

 

Stabiliteit

De orderportefeuille zit voor 2023 al nagenoeg vol. De familie Dekker ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet en deelt daarbij een compliment uit aan het personeel. “Zij zijn heel loyaal. Dat is een deel van onze stabiliteit.” Met de nominatie zijn ze vereerd. “Dat we na 2019 nu wederom genomineerd zijn geeft wel aan dat we goed worden gezien door onze collega-ondernemers. Ik denk dat we deze nominatie kunnen zien voor de continuïteit en stabiliteit van ons bedrijf.”

Kijk voor meer informatie op: www.pndekker.nl.

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info